Renovatie

Het rookkanaal in uw schoorsteen moet in goede staat zijn. Veel mensen weten dit niet, terwijl dit wel een onderwerp is om bij stil te staan. Zo kan er een lek zijn of asbest aanwezig zijn. Ook kan het zo oud zijn dat veilig stoken niet meer mogelijk is. In zo’n situatie is het inschakelen van Braat schoorsteenveegbedrijf de oplossing. Braat helpt u bij het renoveren van uw rookkanaal. Dit kan het hele kanaal zijn, maar ook een gedeelte ervan. Met behulp van flexibel materiaal zorgt Braat ervoor dat alles weer keurig gerepareerd wordt.
De schoorsteen slaat naar binnen uit door lekkage in het kanaal en/of de loodslabben veroorzaken lekkage omdat het niet meer totaal afsluit, dit kunt u overigens binnen constateren.

De oude antennes, scheuren in de kop van de schoorsteen of voegen die totaal verweerd zijn dat zijn vaak de boosdoeners waar u schoorsteen in de loop van tijd onderhevig aan blootgesteld worden.

Deze problemen kunnen veel schade tot stand brengen, laat daarom u schoorsteen daarom door ons vakkundig inspecteren. Wij zullen een passende oplossing aan u voorstellen.